Annette Aare

Jeg hedder Annette Aare og er billedvæver og tekstilkunstner. Jeg holder til i Nordsjælland med base i Frederiksværk. Her på siden har jeg samlet en del tilbud i form af udstillinger, workshops og kreative rejser. Jeg håber, du finder tilbud, der kan have din interesse.
 
Jeg har undervist børn, unge og voksne gennem mange år i tekstile fag - og har derfor tilbragt et liv med former, farver og design. Det er også udgangspunktet for de tiltag, du kan finde her på siden. Bl.a. workshops og arrangementer, hvor historie, kultur og kunst indgår.

Tekstilduoen  RAA

I 2012 dannede brodeuse Rikke Ruff og jeg tekstilduoen RAA, vi arbejder for at synliggøre og højne det tekstile håndværk og den tekstile kunst. Vores første store opgave var udstillingen "Kunst på flugt" i Gjethuset, hvor "Helsingørtapetet" indgik.  Vi arrangerer nu på 3. år sommer tema udstillinger i Ågalleriet i Frederiksværk.

2012 Sommer ved åen - 2013 Små huse - 2014 Meloner - 2015 er temaet Skrubber. Alle er velkommen til at give et bud på årets tema.

Desuden står RAA også for Håndarbejdets dag, der hvert år er første torsdag i november.
Formand for
Frederiksværk Kunstforening
 
Næstformand for
Kulturelt Samråd Halsnæs