Workshops / Kreative rejser

Kreative rejser

Kunne du tænke dig at kombinere ferie med kreativ aktivitet?

Ca. en gang om året arrangerer jeg disse ture, hvor vi billedvæver eller arbejder med decoupage og collage. Vi tager også ud i nærområdet, hvor vi ser på seværdigheder, og samler inspiration til den kreative aktivitet.

Turene er også lagt an på hyggeligt samvær.

Lad mig høre hvis du er interesseret i sådan en rejse.

 

Lørdag 14. januar kl. 11 - Informationsmøde om den kreative rejse til Norditalien ved Ortasøen 

 

Her skal vi tilbringe en uge med kreativ udfoldelse, skabe feriebilleder med billedvæv og decoupage,  samt nyde den italienske stemning.  Denne dag kan du høre mere om turen, og her bestemmer vi også tidspunktet for turen.  Der skal være min. 10 deltagere for at turen gennemføres. Hvis du er interesseret i at være kreativ sammen med andre, er her en fin mulighed. Der vil være min. 20 timers undervisning fordelt over ugen. Resten af tiden bruger vi til udflugter og hyggeligt samvær.

 

Stedet for informationsmødet: Krudthuset Krudtværks Alleen 15, Frederiksværk
Kreativ ferie i Norditalien ved Orta søen 

Byen Orta San Giulio ligger smukt og betagende for enden af en pynt med fronten mod den lille fortryllende ø Isola di San Giulio. Byen lader til at kunne byde på alt, hvad den kræsne Italiensrejsende kunne tænke sig at kræve af et vellykket ophold i en stemningsfuld historisk by ved bredden af en af de norditalienske søer. Fra byens torv Piazza Motta midt i middelalderkernen finder man caféer med udendørsservering, små specialbutikker, det lille bytog "Trenino di Orta" og et lille færgeleje med bådfarten til Isola di San Giulio. Den gamle bykerne i Orta San Giulio er et fortryllende miskmask af små gyder og pletvise glimt af søen og en allestedsnærværende historisk ånd. Byens markedsdag er onsdag. Hotel Santa Caterina byder sig til med fantasifuld indretning, overdådig morgenmadsbuffet, værelser med balkon, en hyggelig have, så kan man tilmed nå ned til centrum af Orta San Giulio (ca. 1 km) til fods eller vælge hotellets gratis shuttle, som kører ned til deres restaurant Olina i centrum, hvis man ønsker at spise der.

Her skal vi tilbringe en uge med kreativ udfoldelse som billedvæv og billedmageri, samt italiensk hygge.